Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2017 | Feedback post | Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017

Dit zijn gecompliceerde patiënten: Vaatontstekingen bij jong en oud

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2017
Auteur:
prof. dr. Luzi Abraham-Inpijn

Samenvatting

De differentiatie van vasculitiden is in de beginfase vaak moeilijk door de start met gemeenschappelijke vage klachten, zoals moeheid, algemene malaise, verminderde eetlust, gewichtsverlies en koorts – weliswaar vaak van een verschillend type. Deze worden dan ook niet steeds herhaald bij de besprekingen in onderstaande bijdrage.1 (Tabel 1) Niet voor alle ziektebeelden heb ik vragen binnengekregen. Sommige zijn dan ook zeldzaam.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017 Naar de uitgave

X-Puzzel

X-puzzel #7

Redactioneel

Dental Fit