Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016

‘Dit is echt preventie’

Het project SuperZorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2016
Auteur:
Peter Bakens

Samenvatting

vEreinen ddeemliejkneti esamenleving. Na het goede voorbeeld van bijvoorbeeld onze zuiderburen – Vlaanderen begon al in 2010 met een campagne om meer maatschappelijk begrip te kweken voor mensen met dementie – streeft de Nederlandse overheid nu ook naar dit ideaal. De kleinschalige zorgorganisatie Royaal Zorg uit Den Haag beijvert zich al langer voor zorgvernieuwing op dit gebied. Eind 2015 kwam Royaal Zorg in het nieuws met het project ‘SuperZorg’. Redacteur Peter Bakens stak zijn licht op over de achtergronden van dit initiatief.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016 Naar de uitgave

Ontmoeting

Odette