Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Ingezonden | Uitgave 4/2019

Huisarts en wetenschap 4/2019

Discussie over kaderopleiding dermato-oncologie

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 4/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Reactie bij de artikelen ‘Tijd voor een kaderopleiding dermato-oncologie’ van Marco Bruens, ‘Dermato-oncologie is voor álle huisartsen belangrijk’ van Vigfús Sigurdsson en ‘Een kaderopleiding dermato-oncologie is prematuur’ van Lex Goudswaard in H&W nummer 3 (pagina’s 30-35).

Samenvatting

Wij onderschrijven de mening van collega Bruens dat er een kaderopleiding dermatologie met aandacht voor dermato-oncologie moet komen.1 De toename van het aantal gevallen van huidkanker is een belangrijke reden dat huisartsen bekwamer moeten worden in het diagnosticeren en behandelen van deze aandoeningen. Wij zijn echter van mening dat een kaderopleiding dermatologie breder ingestoken moet worden dan alleen op chirurgische ingrepen bij verdachte huidafwijkingen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Huisarts en wetenschap 4/2019 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws