Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

11-01-2019 | Ingezonden | Uitgave 2/2019

Huisarts en wetenschap 2/2019

Discussie behandeling bekkengordelpijn

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 2/2019
Auteur:
Jan Mens
Belangrijke opmerkingen
Bij het artikel ‘Serie therapie van alledaagse klachten: Behandeling van bekkengordelpijn’ van Tjeerd de Jongh en Geerte Pol (Huisarts Wet 2018;61(12):52-3) verschenen op www.​henw.​org deze reacties.

Samenvatting

De Jongh en Pol zijn in hun artikel terughoudend met het gebruik van een bekkenband omdat “…het nut daarvan in de meeste onderzoeken niet kon worden aangetoond.” Ze verwijzen daarbij naar acht publicaties die deels niet gaan over bekkenbanden en deels verwijzen naar elkaar. Naar mijn weten zijn er vijf vergelijkende onderzoeken gedaan.1-5

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Huisarts en wetenschap 2/2019 Naar de uitgave