Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Lezersvraag | Uitgave 3/2018

Standby 3/2018

Diploma verplicht per 1 september 2018?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2018
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

Een aantal jaren geleden kondigde de KNMT aan dat een mbo-diploma per 1 september 2018 verplicht zou moeten zijn. Hoe wordt deze regel geïmplementeerd vroeg een lezeres zich af. De redactie ging navraag doen bij de KNMT en ANT.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Standby 3/2018 Naar de uitgave