Skip to main content
main-content
Top

08-02-2012 | Nieuws

Ding mee naar de Anna Reynvaan Prijzen

Verpleegkundigen kunnen vanaf nu weer meedingen naar de Anna Reynvaan Wetenschapsprijs en Praktijkprijs. De Anna Reynvaan Wetenschapsprijs gaat naar de beste wetenschappelijke publicatie van een verpleegkundige. De Anna Reynvaan Praktijkprijs wordt uitgereikt voor het beste verpleegkundige initiatief om de patiëntenzorg te verbeteren.

Beide prijzen zijn 5000 euro groot en gaan vergezeld met een sculptuur. Insturen kan tot 30 maart 2012. Voor zowel de Praktijkprijs als de Wetenschapsprijs worden drie inzenders genomineerd. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Anna Reynvaan Lezing in de Stadsschouwburg van Amsterdam op donderdag 24 mei aanstaande. De lezing wordt dit jaar alweer voor de veertiende keer gepresenteerd. Deze keer door de Duitse professor Jürgen Osterbrink. Hij is verpleegkundige en directeur van het Institute of Nursing Science van de Paracelsus Universiteit in Salzburg, Oostenrijk. Osterbrink heeft zich gespecialiseerd in intensive care en anesthesie. Zijn belangstelling ligt bij pijnbestrijding in al haar facetten.

Criteria voor de prijzen en meer informatie kun je vinden op http://www.amc.nl/web/Het-AMC/Anna-Reynvaan-Lezing/Anna-Reynvaan-Lezing-2012.htm.

Auteur(s): Marion Verstraeten

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.