Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Product informatie | Uitgave 8/2014

Tandartspraktijk 8/2014

Digitale oplossing in de dagelijkse praktijk

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2014
Auteur:
Eline van Nunen-Jansen

Samenvatting

Het is druk in de praktijk. Uw patiënten zijn tevreden en u heeft een fijne groep collega’s waarmee u kunt sparren en ervaringen uitwisselt. Niets te klagen. Toch blijkt dat het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van congressen u veel tijd kost. Onnodig veel tijd, die u liever op een andere manier besteedt. U beseft dat het behalen van de nodige accreditatiepunten en het bijspijkeren van uw vakkennis helaas niet vanzelf gaan. Dat moet toch anders kunnen? Wij reizen af naar het Brabantse Oisterwijk en leggen deze vraag voor aan Jasper Thoolen. Hij is zesdejaarsstudent tandheelkunde en werkzaam bij de Oisterwijkkliniek Tandheelkunde, een multidisciplinaire praktijk en voorloper als het gaat om het inzetten van innovatieve oplossingen voor alledaagse cases als deze.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2014

Tandartspraktijk 8/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Vakantie …

Gewone en ongewone patiënten

Lichen Planus