Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018

‘Die met de gele doppen’ Winkelen in een dementievriendelijke supermarkt

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2018
Auteur:
Lies Orthmann
Belangrijke opmerkingen
Lies Orthmann is redacteur van Denkbeeld en werkzaam als casemanager dementie.

Samenvatting

Wat houdt dat eigenlijk in, ‘dementievriendelijk’? Redacteur Lies Orthmann ging op onderzoek in Lopik. Zij bezocht er een training voor medewerkers van de plaatselijke supermarkt en ging daarna boodschappen doen met de 51-jarige Marian bij wie ongeveer een jaar eerder de ziekte van Alzheimer was vastgesteld.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018 Naar de uitgave

Jobs tijding

Sterke mensen