Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Educatie | Uitgave 3/2019

TPO - De Praktijk 3/2019

Diabetes aan het eind van het leven

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2019
Auteur:
Simon Verhoeven
Als een patiënt met diabetes een maligniteit krijgt of zijn leven wordt beperkt door bijvoorbeeld nierfalen, hartfalen, COPD of ernstige dementie verschuift het behandeldoel. Dan staat niet meer de optimale instelling van bloeddruk, glucose en lipiden centraal, maar het vermijden van ontregelingen zoals hypo- en hyperglykemie. Dit geldt zowel voor patiënten met diabetes type 1 als diabetes type 2. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

TPO - De Praktijk 3/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Onnodige zorg

Kennisquiz antwoorden

Antwoorden