Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Uitgave 7/2016

Tandartspraktijk 7/2016

Depigmentatie

Out of the box (10)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2016
Auteur:
Guido Rhemrev
Belangrijke opmerkingen
Guido Rhemrev studeerde af in 1998 en was daarna een aantal jaar werkzaam in Noord-Italië als algemeen practicus. In 2004 rondde hij zijn postdoctorale opleiding af in de parodontologie (NVvP) en sinds 2006 is hij tevens erkend implantoloog (NVOI). Zijn speciale interesse gaat uit naar de parodontale plastische (micro)chirurgie. Zijn ervaringen en uitgebreide documentatie deelt hij op frequente basis via lezingen en cursussen in binnen- en buitenland.

Samenvatting

Een patiënt meldt zich in de praktijk met de vraag of er wat gedaan kan worden aan de donkere verkleuring in haar tandvlees. Haar vader komt uit de Verenigde Staten en heeft daar de donkere, raciaal gebonden verkleuringen van zijn tandvlees laten verwijderen door een parodontoloog. In Amerika blijkt deze esthetische vraag vaak aan tandartsen te worden gesteld. Met name parodontologen voeren daar de behandeling dan ook regelmatig uit. door Guido Rhemrev

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2016

Tandartspraktijk 7/2016 Naar de uitgave

Redactioneel

Weerstand

Report

Geschokt