Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Communicatie | Uitgave 1/2018

Standby 1/2018

DentCoach traint voor zelfbewustheid en bekwaamheid

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2018
Auteur:
Elly Hogeveen

Samenvatting

DentCoach training en coaching is het leerinstituut van mondhygiënist Saskia ten Brinke. Ze beoogt de mondzorgprofessional naar een hoger niveau te tillen, zodat deze bekwaam en zelfbewust wordt in haar vak. Dat kan door het volgen van een opleiding, training of een coaching traject. Ik werd geraakt door haar bevlogenheid, haar liefde voor het vak met passie als drijfveer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Standby 1/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Column Ditte

Dementie

De mening van de assistent

Eisen stellen aan bedrijfskleding