Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Bedrijfsinformatie* | Uitgave 6/2015

Tandartspraktijk 6/2015

‘Dentalisten’ in dialoog met partners uit de hele wereld

Tweede ‘VOCO International Fellowship Symposium’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
* De rubriek Bedrijfs-/Productinformatie bevat informatie afkomstig van industrieën en dienstverleners op tandheelkundig gebied. De informatie heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die voor de tandheelkunde interessant kunnen zijn. De inhoud van deze informatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van TandartsPraktijk en wordt verzorgd door de uitgever.
Contactpersoon voor deze rubriek is Gertjan Verhoog, via het mail-adres <g.verhoog@bsl.nl>. Productinformatie (800 woorden, voorzien van enkele afbeeldingen), kan worden verzonden naar dit mailadres. De uitgever behoudt zich het recht voor inzendingen te bewerken, in te korten of te weigeren.

Samenvatting

Na een geslaagde première in het najaar van 2013 continueerde VOCO onlangs zijn reeks bijeenkomsten ‘VOCO International Fellowship Symposium’ (VIFS). Van 8 tot en met 13 juni kwamen meer dan 50 tandartsen en tandtechnici uit bijna 20 landen naar Cuxhaven om met de ‘dentalisten’ van gedachten te wisselen over actuele trends en moderne behandelmethoden in de tandheelkunde. Een veelzijdig programma met lezingen leverde hiervoor de basis. Speciaal opgebouwde stands in de foyer van het VOCO-hoofdgebouw boden bovendien de deelnemers de mogelijkheid zich op de hoogte te stellen van de nieuwste producten van het bedrijf en het gebruik ervan te testen.
Klaus Peter Hoffmann, hoofd van de afdeling ‘Kenniscommunicatie’ die het VIFS organiseerde, is zeer tevreden over het verloop en het resultaat van het tweede VIFS: ‘VOCO kon met dit evenement opnieuw een bijdrage leveren aan het onderhouden en uitbreiden van zijn goede contacten met in de tandheelkunde werkzame vakmensen in binnen- en buitenland. Daarmee blijven wij zorgen voor een constructieve dialoog tussen fabrikant en de tandheelkundige praktijk.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2015

Tandartspraktijk 6/2015 Naar de uitgave

Afdrukken van een kroon op een implantaat

Heeft de analoge afdruk nog toekomst?

Reconstructieve plastische parodontale chirurgie

Herstelchirurgie rondom implantaten

OriginalPaper

Reacties van lezers

Pulpitis, sensitisatie en anesthesie

De hot tooth ontzenuwd

Digitale analyse van een zeer instabiele occlusie

Pijnklachten na beetverhoging

‘Ik wil geen implantaat of zichtbaar metaal op de 15.’

Kiezen voor zirkoonoxide of lithiumdisilicaat?