Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Uitgave 3/2014

Denkbeeld 3/2014

Denkbeeld, Live at the HHS

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2014
Auteur:
Martijn Gort
Belangrijke opmerkingen
Tekst Martijn Gort
Beeld Studio Oostrum

Samenvatting

Op 13 mei was het zover: aan het papieren en digitale bestaan van Neerlands eerste en enige tijdschrift voor psychogeriatrie werd een dimensie toegevoegd, Denkbeeld vierde zijn vijfentwintigjarig bestaan met een live-optreden in de aula van De Haagse Hogeschool. In samenwerking met het lectoraat Psychogeriatrie leverde dat een programma op dat recht deed aan wat Denkbeeld al een kwart eeuw beoogt: bijdragen aan betere zorg voor mensen met dementie. Met aandacht voor nieuwe activiteiten, wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke ervaringen. Voor een betere kwaliteit van leven van mensen met dementie én voor het welzijn en het werkplezier van de professionals die zich voor hen inzetten. Een impressie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Denkbeeld 3/2014 Naar de uitgave

Doordenker

Kwetsbaarheid