Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017

Dementie in Suriname

Op bezoek bij Stichting Wiesje

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2017
Auteur:
Liza Janson
Belangrijke opmerkingen
Liza Janson is freelance journalist.

Samenvatting

Bijna twintig jaar geleden zette actrice Gerda Havertong een stichting op voor mensen met dementie in Suriname. Wat begon als alleen een kenniscentrum, groeide uit tot een dagopvang en een wooncentrum met 24-uurszorg. Journalist Liza Janson ging kijken bij dit geslaagde voorbeeld van particulier initiatief.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017 Naar de uitgave

Aanrader

Eigen kijk

Hartenkreet

Wel of niet

Achter de voordeur

De juiste activiteit