Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Uitgave 5/2012

Denkbeeld 5/2012

Dementie. En dan?

Ireen van Ditshuyzen op de bres voor betere dementiezorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2012
Auteur:
Patrick Verhaest
Belangrijke opmerkingen
is redacteur van Denkbeeld, wetenschappelijk medewerker op het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en coördinator van de opleiding tot Begeleider-Animator aan de VSPW te Mol.
Ireen van Ditshuyzen is een naam met faam in het Nederlandse televisielandschap. Begin jaren negentigmaakte zij het spraakmakende drieluik over dementie, Vergeten. Een recente ervaring in haar nabije familiekring inspireerde haar tot een vervolg. Maar daarbij blijft het niet. Met veel passie en doorzettingsvermogen heeft Van Ditshuyzen haar komende documentaire tweeluik weten te verbinden meteen brede campagne die ondersteund wordt door Alzheimer Nederland. DENKBEELD-redacteur Patrick Verhaest sprak met Ireen van Ditshuyzen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

Denkbeeld 5/2012 Naar de uitgave