Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Boeken | Uitgave 1/2014

Kind en adolescent 1/2014

Dedding, Chr., Jurrius, K., Moonen, X., & Rutjes, L. (red). (2013). Kinderen en jongeren actief in wetenschappelijk onderzoek. Ethiek, methoden en resultaten van onderzoek met en door jeugd. Houten: Uitgeverij Lannoo Campus. isbn 978 94 014 0651 2, 191 p., € 24,99.

Tijdschrift:
Kind en adolescent > Uitgave 1/2014
Auteur:
Prof. dr. Karla Van Leeuwen
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. K. G. Van Leeuwen is hoofddocent faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Samenvatting

Het leek me toepasselijk om in een tijdschrift dat onderzoek over kinderen en adolescenten als primaire focus heeft, een boek te bespreken dat handelt over het betrekken van deze groep in onderzoek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Kind en Adolescent

In Kind en Adolescent vindt u actuele Nederlandstalige wetenschappelijke publicaties die relevant zijn voor de pedagogische, psychiatrische of psychologische praktijk rondom kinderen en jeugdigen. Ontwikkeling, opvoeding en hulpverlening worden vanuit verschillende invalshoeken belicht. 

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Kind en adolescent 1/2014 Naar de uitgave