Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2013 | Heynick’s Hoek | Uitgave 3/2013

Tandartspraktijk 3/2013

De Zwarte Dood In De Tand

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2013
Auteur:
dr. Frank Heynick
Belangrijke opmerkingen
De Amerikaanse medisch-dentaal historicus dr. Frank Heynick heeft zo'n vijfhonderd artikelen en een aantal boeken gepubliceerd. Alvorens in Groningen tot doctor in de geneeskunde te promoveren, studeerde hij industriële vormgeving, geschiedenis, taalwetenschap en psychologie. Hij doceert aan de
In tanden gevonden in een Londense begraafplaats zaten de geheimen van de Zwarte Dood van de veertiende eeuw – en de verwantschap met de builenpest die in onze tijd nog steeds veel levens eist.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2013

Tandartspraktijk 3/2013 Naar de uitgave

Tandarts In De Praktijk

3D-techniek is essentieel

Gewone- En Ongewone Patiënten

Een Grote Radiolucentie In De Onderkaak