Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Gelezen | Uitgave 5/2010

Neuropraxis 5/2010

De vijfde revolutie

Tijdschrift:
Neuropraxis > Uitgave 5/2010
Auteur:
Jo Vandermeulen
Belangrijke opmerkingen
Dr. J.A.M. Vandermeulen, klinisch neuropsycholoog/klinisch psycholoog, Visio – revalidatie-instelling voor slechtzienden en blinden.

Samenvatting

De afgelopen jaren verschijnen er steeds meer populaire boeken over hersenfunctioneren. Een raadpleging op Google levert al gauw een score op van ruim 30.000 hits. Sommige boeken zetten aan tot denken over de huidige en toekomstige ontwikkelingen op dit gebied. Zo ook het boek van Lone Frank. Deze Deense neurobiologe en wetenschapsjournaliste doet verslag van gesprekken met vooraanstaande neurowetenschappers. Het boek bestaat uit een negental hoofdstukken die verschillende thema’s behandelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Neuropraxis 5/2010 Naar de uitgave

Signalement

Signalement