Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012

De socket-shield procedure

BEHOUD VAN HET MARGINALE MUCOGINGIVALE COMPLEX

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2012
Auteur:
Camille Cammaert
Belangrijke opmerkingen
tandarts-parodontoloogimplantoloog
Met heel veel dank aan TheoWieland, keramist
(40 jaar) studeerde in 2000 af als tandarts (Nijmegen). Na gewerkt te hebben in meerdere algemene tandartspraktijken volgde hij de postacademische opleiding ‘Master of Science in Periodontology’. In 2006 werd hij door de NVvP erkend als parodontoloog en door de NVOI als implantoloog. Samen met Joost Hanssen, Camille Cammaert sr. en Mark Timmerman voert Camille Cammaert jr. nu een verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie in Nijmegen en in Horst.

Abstract

Een enkeltandsvervanging in het front van de bovenkaak doormiddel van een implantaat is voor de implantoloog een enorme uitdaging. Vooral als de patiënt bij lachen of zelfs in rust veel tand en tandvlees laat zien.Want tussen tandextractie en plaatsing van het implantaat vinden processen plaats die allesbehalve bevorderlijk zijn voor een fraai behandelresultaat.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012 Naar de uitgave

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS

OriginalPaper

Mondklachten