Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Acceptatie van homoseksualiteit in de ouderenzorg | Uitgave 5/2010

Denkbeeld 5/2010

De Roze Loper

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2010
Auteur:
Loes den Hollander
Belangrijke opmerkingen
Loes den Hollander is schrijfster.

Samenvatting

Hoe zorg je ervoor dat homoseksuele ouderen zich veilig voelen in een zorginstelling en voor hun geaardheid durven uitkomen. In Nijmegen is vanuit het plaatselijke COC het project ‘De Roze Loper’ ontstaan dat verzorgingshuizen begeleidt bij het het opzetten van een ‘homovriendelijk’ beleid. Inmiddels krijgt het idee landelijke navolging. Loes den Hollander sprak met Clem Bongers, een van de initiatiefnemers.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Denkbeeld 5/2010 Naar de uitgave

In beeld

In beeld

Boekenplank

Boekenplank

Verslingerd aan de psychogeriatrie

Iets terug doen

In de etalage

CADO

Boekenplank

Boekenplank