Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Uit de Praktijk | Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019

De rookvrije straat

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2019
Auteur:
Gerda Keizer
Belangrijke opmerkingen
Kernredactielid TPO De Praktijk en praktijkverpleegkundige

Samenvatting

Roken richt veel ellende aan. De Amsterdamse huisartsen David Koetsier en Ilona Statius Muller zien daarvan vrijwel dagelijks de gevolgen, eigenlijk als het al te laat is. In hun strijd tegen de tabaksverslaving willen zij niet aan het eind van die weg staan, maar aan het begin en de mensen bewust maken van de juiste weg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019 Naar de uitgave

Kennisquiz

Antwoorden

Journaal

Journaal