Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2019 | Artikel | Uitgave 4/2019

Bijblijven 4/2019

De rol van de huisarts voor mensen met parkinson(ismen)

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 4/2019
Auteurs:
Masja M. van het Hoofd, Nynke H. de Monchy
De Parkinson Vereniging is de vereniging die zich inzet voor een kwalitatief zo goed mogelijk leven voor 50.000 mensen in Nederland met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme en hun naasten. De huisarts speelt een belangrijke rol bij de zorg voor deze groep patiënten en hun naasten. Met name omdat de huisarts de persoonlijke situatie van de patiënt en zijn of haar gezinsleden beter kent dan de andere zorgverleners waarmee mensen met parkinson(ismen) te maken krijgen. Zowel voor de diagnose, als gedurende het ziekteproces en in de laatste fase van het leven kan de zorg van de huisarts van grote toegevoegde waarde zijn. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Bijblijven 4/2019 Naar de uitgave