Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Stelling | Uitgave 2/2011

Standby 2/2011

De recessie heeft invloed op het tandartsbezoek

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2011
Auteur:
Marijke Simons
De financiële crisis laat haar sporen na. Zowel door de overheid als door de consument moet bezuinigd worden. Wat betekent dit in de (tandarts)praktijk? Heeft de recessie gevolgen voor de gebitsgezondheid? Standby voelt assistenten aan de tand over het tandartsbezoek: is dat stabiel gebleven of zijn de bezuinigingen ook op tandheelkundig gebied merkbaar?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Standby 2/2011 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Column Ditte

Benidorm bastards

Lezersvraag

Aften