Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Journaal | Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010

De prijs van stoppen met roken

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2010
Auteur:
Henk van Weert

Samenvatting

Als gebruik van allerlei mogelijke hulp(middelen) om te stoppen met roken wordt vergoed, zijn er meer rokers die daar gebruik van maken. Uiteindelijk blijkt 2,7% meer rokers te stoppen dan zonder die vergoedingen, althans volgens onderzoek in Friesland.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010 Naar de uitgave

Journaal

In Memoriam