Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Professie | Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019

De praktijkondersteuner bestaat 20 jaar

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2019
Auteur:
Petra Dijkstra
Belangrijke opmerkingen
Redactielid TPO De Praktijk en praktijkondersteuner

Samenvatting

In 20 jaar tijd is er veel veranderd in de huisartsenzorg. Solopraktijken gingen op in gezondheidscentra of HOED’s en de teams werden groter, er kwamen nieuwe functies en taakdelegatie. Zo is de praktijkondersteuner tegenwoordig een vertrouwd figuur en onmisbare schakel in de huisartsenpraktijk. Dat was 20 jaar geleden wel anders, de functie was onbekend en het was pionieren voor de startende praktijkondersteuners.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Goede voornemens

Uit de Praktijk

De rookvrije straat