Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Professie | Uitgave 2/2018

TPO - De Praktijk 2/2018

De POH-s wordt POH

Waarom een s minder meer ruimte geeft

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2018
Auteur:
De Expertgroep Transitie POH
Belangrijke opmerkingen
In de Expertgroep Transitie POH van de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) werken samen: Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), InEen, Samenwerkende Hogescholen met een opleiding POH en/of Bachelor of Nursing, Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN PVK/POH), Nederlandse Vereniging van PraktijkOndersteuners (NVvPO) en de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA). In 2017 stelde de Expertgroep het nieuwe competentieprofiel POH op. Momenteel werkt dezelfde Expertgroep aan het competentieprofiel Praktijkverpleegkundige Huisartsenzorg (PVH).

Samenvatting

Met het verschijnen van het nieuwe functieprofiel POH op 20 april 2017 verdween de toevoeging ‘s’ van somatiek achter de functienaam POH. De Expertgroep die het functieprofiel voorbereidde, geeft in dit artikel een toelichting op dat besluit.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

TPO - De Praktijk 2/2018 Naar de uitgave

Kennisquiz

Weet je dit?

Journaal

Journaal

Lezen/kijken/zoeken

LEZEN/KIJKEN/ZOEKEN