Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Lezen/kijken/zoeken | Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020

De patiënt als mens

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2020
Auteur:
Sietsche van Gunst
Dit boek gaat over patient empowerment en is geschikt voor alle zorgverleners en hun patiënten. Zij vinden in dit boek een goed beargumenteerd pleidooi voor een gelijkwaardige patiënt-zorgverlenerrelatie. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Gezond ouder worden

Kennisquiz antwoorden

Antwoorden

Redactioneel

In de greep

Kennisquiz vragen

Weet je dit?