Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Educatie | Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019

De overgang Normale levensfase of nachtmerrie?

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2019
Auteur:
Henriëtte Engel
Belangrijke opmerkingen
Kaderhuisarts urogynaecologie

Samenvatting

De overgang is een levensfase die iedere vrouw doormaakt en door iedere vrouw anders wordt beleefd. Behalve hormonale veranderingen spelen daarbij ook psychosociale en culturele factoren een rol. Kaderhuisarts Henriëtte Engel beschrijft de veranderingen in deze fase, de klachten die hierbij kunnen optreden, de mogelijkheden deze te verlichten en de rol die de praktijkondersteuner hierbij kan spelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

LEZEN/KIJKEN/ZOEKEN

Kennisquiz

Weet je dit?

Kennisquiz

Antwoorden