Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2007 | Article | Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010

De oude kleren van de keizer

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2010
Auteur:
Constance Dolman

Abstract

Vroeger was alles slechter. Veel was onzeker en daarom deden we maar eens wat. Als verdwaalde mollen kropen de hulpverleners ongemakkelijk rond over het maaiveld, regelmatig verstrikt rakend in slordig opschietend woekergewas. Het liefst wilden zij onverwijld terug naar hun holletje. Waar zou de ingang zijn, was er wel een ingang? In die tijd van collectieve doling was er maar één ding precies hetzelfde als tegenwoordig: de hulpvraag. Wat is er met dit kind, wat moeten we doen, doe iets! Verzin een list! Bij gebrek aan houvast deden ze dat dan maar. En omdat ze dat vaak moesten doen, waren ze daar redelijk behendig in. Dan leek de gevonden oplossing zelfs precies goed.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010 Naar de uitgave