Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Zicht op onderzoek | Uitgave 5/2015

TPO - De Praktijk 5/2015

De onderzoeksopzet

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2015
Auteur:
dr. Hans van der Wouden
Belangrijke opmerkingen

Auteursgegevens

EMGO+, VUmc, afdeling huisartsgeneeskunde en ouderengeneeskunde, Van der Boechorststraat 7, 1081 BT Amsterdam: dr. J.C. van der Wouden, universitair hoofddocent. Correspondentie: j.vanderwouden@vumc.nl. Dit artikel is een bewerkte versie van Van der Wouden JC. De onderzoeksopzet. Huisarts Wet 2012;55:387. Publicatie gebeurt met toestemming van de uitgever.

Samenvatting

Elke praktijkondersteuner wordt wel eens geconfronteerd met een vraag naar aanleiding van een patiëntencontact waarop hij het antwoord niet weet. Evidence based medicine leert ons dat je dan op zoek moet naar zo sterk mogelijk actueel bewijs. Als je in Pubmed naar onderzoek gaat zoeken, welk type bewijs heb je dan nodig bij welke vraag?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

TPO - De Praktijk 5/2015 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden

Redactioneel

Niet missen!