Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Educatie | Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020

De ogen vergeten Slecht zien door dementie

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2020
Auteur:
Greetje Koevoets
Niet alleen oogaandoeningen kunnen leiden tot slecht zien, maar ook veranderingen in de hersenen door bijvoorbeeld dementie. Het onderzoeken van mensen met dementie is echter niet eenvoudig doordat verschillende functiestoornissen door elkaar lopen en elkaar beïnvloeden. Greetje Koevoets, ambulant begeleider bij Bartiméus, gaat in op diverse problemen met zien bij dementie. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020 Naar de uitgave

Redactioneel

Loslaten?

Kennisquiz vragen

Vragen

Lezen/kijken/zoeken

De essentiële rol van vet