Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Artikel | Uitgave 2/2019

Kind & Adolescent Praktijk 2/2019

De moeizame weg van de transformatie

'Actieonderzoek' naar versterking basisteams jeugd loopt stroef

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2019
Auteurs:
Els Evenboer, Lucienne Van Eijk, Eddy De Tiège, Hans Grietens, Menno Reijneveld
Belangrijke opmerkingen
over de auteurs Dr. K.E. Evenboer is projectleider C4Youth, UMCG, afdeling GZW; dr. L.M. van Eijk is coördinator C4Youth, UMCG, afdeling GZW, E.L.P. de Tiège is projectleider C4Youth, UMCG, afdeling GZW; prof. dr. H. Grietens is hoogleraar Orthopedagogiek, Rijksuniversiteit Groningen, basiseenheid Orthopedagogiek; prof. dr. S.A. Reijneveld is hoogleraar Sociale Geneeskunde, UMCG, afdeling GZW. E: k.e.evenboer@umcg.nl.
Met 'actieonderzoek' probeerde C4youth basisteams jeugd in drie Groningse gemeenten te versterken. In zo'n onderzoek hebben de participanten zelf een sterke stem. Toch strandde het onderzoek in twee van de drie gemeenten. Het zegt vooral iets over de vele hobbels en valkuilen van de transformatie van de jeugdhulp. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Kind & Adolescent Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

nader onderzoek gewenst

Dwang en het 'brein'

Werk in uitvoering

Lastige leerlingen