Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2021 | In Gesprek | Uitgave 1/2021

Denkbeeld 1/2021

De mens écht zien en horen

De bijzondere werkwijze van specialist ouderengeneeskunde Ester Bertholet

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2021
Auteur:
Peter Bakens
Begin 2019 telde beroepsorganisatie Verenso 1.743 specialisten ouderengeneeskunde. Ester Bertholet is één van hen. Ze nam eerder het initiatief voor het Behandelpaspoort (Denkbeeld 03/2020), een klein boekje dat als handvat kan dienen bij het nadenken over en beschrijven van behandelwensen. Maar deze specialist ouderengeneeskunde doet nog veel meer. Een mooie aanleiding voor redacteur Peter Bakens om haar op te zoeken. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Denkbeeld 1/2021 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld