Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

15-11-2021 | MDR-Special

De MDR: wat is het en wat levert het op?

Tijdschrift:
Podosophia
Auteur:
Maureen Limpens

Samenvatting

Als podotherapeut en paramedicus denk je altijd al na over hoe je ervoor kunt zorgen dat de zorg die je levert aan je patiënten van zo goed mogelijke kwaliteit is. Richtlijnen en standaarden kunnen je daarbij ondersteunen. Dat geldt ook voor de nieuwe Medical Device Regulation (MDR), in het Nederlands de ‘Verordening medische hulpmiddelen’ geheten. Deze is sinds 26 mei van dit jaar van kracht. De nieuwe wet brengt verandering met zich mee, zoals een uitgebreidere definitie van medische hulpmiddelen en strengere regels en eisen. Een deel van die eisen is al onderdeel van het dagelijks werk van de podotherapeut.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel