Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2019 | De promotie | Uitgave 9/2019

PRACTICE BASED RESEARCH IN NEDERLAND
Tandartspraktijk 9/2019

De levensduur van directe restauraties

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Hoewel composiet- en indirecte restauraties al vele jaren in de tandheelkunde uitgevoerd worden, is er een gebrek aan klinische studies waarin de overleving van restauraties wordt geëvalueerd. Mark Laske heeft aan de Radboud Universiteit Nijmegen onderzoek verricht en gekeken naar de levensduur en invloed van mogelijke praktijk/operateur-, patiënt- en element/restauratiegerelateerde risicofactoren op de overleving van directe restauraties. Door gebruik te maken van een grote database van elektronische patiëntendossiers van algemeen practici binnen het Practice Based Research Netwerk Nijmegen (PBRN), is het gelukt deze onderzoeksvragen te beantwoorden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2019

Tandartspraktijk 9/2019 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws