Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Gezondheid & zorg | Uitgave 2/2017

Geron 2/2017

De kritieke succesfactoren van het zorgproces

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2017
Auteur:
Peter Van den Broek
Belangrijke opmerkingen
Over de auteur
Peter van den Broek werkt sinds 2013 als directeur bedrijfsvoering bij Stichting Groenhuysen, een organisatie voor ouderen in de regio Roosendaal met een brede dienstverlening in de vorm van thuiszorg alsook in verzorgde woonvoorzieningen. Per 1 april jongstleden is hij benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Samenvatting

Door de groei van het aantal mensen met dementie en de hogere eisen die aan psychogeriatrische verpleeghuiszorg worden gesteld is er steeds meer behoefte aan inzicht in factoren die van invloed zijn op de uitkomst van het zorgproces. In dit kader is een kwantitatief onderzoek uitgevoerd waarbij de data van 421 psychogeriatrische verpleeghuiscliënten zijn geanalyseerd

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Geron 2/2017 Naar de uitgave

Redactioneel

eHealth