Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Artikel | Uitgave 2/2020

Denkbeeld 2/2020

De kracht van muziektherapie

Interview met Monique van Bruggen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2020
Auteur:
Theo Royers
Dat muziek heilzame effecten heeft op mensen met dementie zal inmiddels weinigen zijn ontgaan. Muziektherapeuten vervullen in het uitdragen van die positieve werking van muziek en muziektherapie al geruime tijd een voortrekkersrol. Een van die voortrekkers is Monique van Bruggen-Rufi. Redacteur Theo Royers sprak met haar. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

Denkbeeld 2/2020 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld