Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Achter de voordeur | Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017

De juiste activiteit

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2017
Auteur:
Hugo Van der Wedden
Belangrijke opmerkingen
Hugo van der Wedden is verpleegkundige en onderzoeker bij de Dementie Verhalenbank (www.​dementieverhalen​bank.​nl).

Samenvatting

Jacob Mol en zijn vrouw hadden mooie plannen. Eenmaal met pensioen zouden ze een zeilboot kopen en de mooiste eilanden van de wereld langsgaan. Griekenland, de Caraïben, de Seychellen. Een zilte wind door de grijze haren, een azuurblauwe zee die kleur geeft aan de oude dag. Maar toen deed Alzheimer zijn intrede en veranderde alles.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Denkbeeld 4/2017 Naar de uitgave