Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Specialisatie | Uitgave 5/2015

Standby 5/2015

De invloed van voeding op de mondgezondheid

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2015
Auteurs:
Louise Witteman, Eline Nauta

Samenvatting

Voeding en mondhygiëne kunnen grote invloed hebben op de melk dentitie. Via voorlichting kunnen we de kennis en het bewustzijn van patiënten vergroten. Aanpassingen van mondhygiëne en het voedingspatroon kunnen immers toekomstige cariëslaesies, erosieve schade of tandvleesproblemen voorkomen. De casus van Sarah illustreert dit mooi.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Standby 5/2015 Naar de uitgave

Report

Nieuws

Boekbespreking

Passie in praktijk