Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Standby 5/2015

01-10-2015 | Specialisatie

De invloed van voeding op de mondgezondheid

Auteurs: Louise Witteman, Eline Nauta

Gepubliceerd in: Standby | Uitgave 5/2015

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Voeding en mondhygiëne kunnen grote invloed hebben op de melk dentitie. Via voorlichting kunnen we de kennis en het bewustzijn van patiënten vergroten. Aanpassingen van mondhygiëne en het voedingspatroon kunnen immers toekomstige cariëslaesies, erosieve schade of tandvleesproblemen voorkomen. De casus van Sarah illustreert dit mooi.
Metagegevens
Titel
De invloed van voeding op de mondgezondheid
Auteurs
Louise Witteman
Eline Nauta
Publicatiedatum
01-10-2015
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Standby / Uitgave 5/2015
Print ISSN: 0922-310X
Elektronisch ISSN: 1876-5572
DOI
https://doi.org/10.1007/s12490-015-0047-6