Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 5/2010

Standby 5/2010

De Inspectie voor de Gezondheidszorg op bezoek

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2010
Auteur:
Maria de Vries
Belangrijke opmerkingen
Met dank aan tandartspraktijk J.F. de Vries voor de gelegenheid tot het maken van de foto’s.
Waarschijnlijk hebben jullie via de media vernomen dat een tandartspraktijk in het zuiden van het land in mei jl. zijn deuren moest sluiten. De IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg) kwam hier onaangekondigd een bezoek brengen. Er was in deze praktijk veel te weinig aandacht voor de hygiëne. Volgens de hoofdinspecteur van de IGZ, Wim Schellekens, trof de IGZ in deze praktijk een situatie aan waarbij de veiligheid van de patiënt niet was gewaarborgd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Standby 5/2010 Naar de uitgave