Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Heynick’s Hoek | Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020

De gebitsprothesen van Hitler en Tojo

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2020
Auteur:
Frank Heynick
Belangrijke opmerkingen
De Amerikaanse medisch-dentaal historicus dr. Frank Heynick heeft ruim vijfhonderd artikelen en een aantal boeken gepubliceerd. Alvorens in Groningen tot doctor in de geneeskunde te promoveren studeerde hij industriële vormgeving, geschiedenis, taalwetenschap en psychologie. Hij doceert aan de New York University.

Samenvatting

Zonder pandemie zouden dit jaar de 75ste herdenking van de capitulatie van nazi-Duitsland (op 8 mei) en Japan (op 15 augustus) met enorm ceremonieel en veel feesten hebben plaatsgevonden – in aanwezigheid van héél oude veteranen. Dat gebeurde dus niet. Wél kunnen we deze maand aandacht besteden aan twee dentale bijzonderheden verband houdend met de overwinning van de geallieerden. Opmerkelijke ‘small history’ voor beroepsgenoten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Tandarts voor volk en vaderland

OriginalPaper

Zorg op maat