Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

04-05-2020 | Casuïstiek | Uitgave 6/2020

Huisarts en wetenschap 6/2020

De e-sigaret: van de regen in de drup

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 6/2020
Auteurs:
Onno van Schayck, Ingrid Looijmans, Jean Muris
Belangrijke opmerkingen
Van Schayck CP, Looijmans-van den Akker I, Muris J. De e-sigaret: van de regen in de drup. Huisarts Wet 2020;63(6):26-9. DOI:10.1007/s12445-020-0603-z.

Samenvatting

Voor rokers lijkt overstappen op e-sigaretten een goede manier om te stoppen. De meeste overstappers blijven echter doorgaan met ‘dampen’ en lopen zo alsnog risico op longschade en andere, nog onbekende langetermijneffecten. Wie echt wil stoppen, heeft meer baat bij nicotinevervangers.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Huisarts en wetenschap 6/2020 Naar de uitgave