Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

05-10-2018 | Nieuws | Uitgave 11/2018

Huisarts en wetenschap 11/2018

De DSM en het levensverhaal

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2018
Auteur:
Lidewij Broekhuizen

Samenvatting

Dit naslagwerk werd oorspronkelijk uitgegeven door de American Psychiatric Association. Dat is merkbaar: de DSM-classificatie krijgt veel aandacht, net als antidepressiva, ook bij (beginnende) dementie. De casuïstiek is uitgebreid en persoonlijk en vergroot de nieuwsgierigheid naar ouderen met psychisch lijden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2018

Huisarts en wetenschap 11/2018 Naar de uitgave