Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | Uitgave 4/2011

Bijblijven 4/2011

De Digitale IVF Poli, hoe zijn we begonnen en waar staan we nu?

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 4/2011
Auteur:
J. Schoonenberg-Pomper
Belangrijke opmerkingen
Verpleegkundig Specialist

Samenvatting

Op de afdeling Verloskunde en Gynaecologie van het UMC St Radboud is in 2003 de Digitale IVF Poli ontwikkeld, een via het internet benaderbaar ‘persoonlijk gezondheidsdossier’. De Digitale IVF Poli is opgebouwd rond de uitgangspunten ‘patient-centered care’ en ‘patient empowerment’. De patiënt vindt er algemene informatie, kan lotgenoten en behandelaars raadplegen op een forum en heeft toegang tot het eigen dossier. De opzet bleek zo succesvol dat zij sinds 2010 is geïntegreerd in een ruimer project, MijnZorgnet.nl, waarbinnen patiënten over heel Nederland eigen communities kunnen opzetten met medepatiënten en zorgprofessionals.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

Bijblijven 4/2011 Naar de uitgave