Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Tijdschriftbespreking | Uitgave 2/2014

Geron 2/2014

De derde leeftijd v/m

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2014
Auteur:
Laura Christ
Belangrijke opmerkingen
Janneke Van Mens-Verhulst & Mariëlle Cloïn (red.) (2013). De derde leeftijd v/m. Themanummer Tijdschrift voor Genderstudies, 16 (2), Amsterdam University Press. € 19,- te bestellen via redactie@tijdschriftgenderstudies.eu

Over de auteur

Laura Christ is sociaal gerontoloog. Vanuit haar eigen praktijk biedt zij persoonlijke begeleiding, waarbij zij werkt met de Zelfkonfrontatiemethode (ZKM). Contact: laura.christ@xs4all.nl

Abstract

In dit themanummer bespreekt Martina Vitackova de dichtbundel Verweerskrif van schrijfster Antjie Krog, in het Nederlands uitgegeven als Lijfkreet (2006).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Geron 2/2014 Naar de uitgave