Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Forum | Uitgave 1/2014

Psychopraktijk 1/2014

De DBC-systematiek negeert de weerbarstige klinische praktijk

Het laatste woord

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Dr. Gert Jan Hendriks
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u een discussie over een actuele of heikele kwestie. Dr. G.J. Hendriks is psychiater en hoofd zorgprogramma angststoornissen bij het Centrum voor Angststoornissen Overwaal van Pro Persona. Daarnaast is hij als onderzoeker verbonden aan het Behavioural Science Institute Radboud Universiteit Nijmegen en directeur van het onderzoeksnetwerk Nijmegen Centre for Anxiety Research and Expertise (g.hendriks@propersona.nl).
In PsychoPraktijk 6 (2013) bestreed Edwin de Beurs mijn opvatting dat DBC's eigenlijk niet geschikt zijn voor benchmarken. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om op zijn repliek in te gaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Psychopraktijk 1/2014 Naar de uitgave

Cliëntenvoorlichting

Scheiding en stress