Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

08-07-2020 | Nieuws | Uitgave 8/2020

Huisarts en wetenschap 8/2020

De Corona Check-app: monitoring en advies

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2020
Auteurs:
Geert Elbers, Annet Sollie

Samenvatting

Met de Corona Check-app kunnen gebruikers die denken dat ze COVID-19 hebben advies krijgen op basis van de coronasymptomen die ze dagelijks invullen. De app geeft aan of de gebruiker waarschijnlijk wel of niet corona heeft en of deze al dan niet acute behandeling nodig heeft. Ook verwijst de app naar de juiste zorgverlener.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2020

Huisarts en wetenschap 8/2020 Naar de uitgave

Kennistoets

Delay bij TIA

Onderzoek

Delay bij TIA