Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Specialisatie | Uitgave 3/2018

Standby 3/2018

De composietlamp nader toegelicht

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2018
Auteur:
drs. A. van den Akker
Belangrijke opmerkingen
Tandarts, te Alphen aan den Rijn en met dank aan Lucienne Vianen, Ivoclar Vivadent Nederland.

Samenvatting

Composietlampen. Op het eerste gezicht lijken het misschien simpele dingen, maar er valt meer over te vertellen dan je denkt. Wat voor lamp gebruik je en waar moet je op letten bij het belichten? Hoe beschermen we onze ogen en hoe houden we de lamp schoon. En last but not least, wordt de lamp wel regelmatig gecontroleerd?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Standby 3/2018 Naar de uitgave