Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2020 | Kennistoets | Uitgave 7/2020

Modelleren van gingivale contour middels bopt
Tandartspraktijk 7/2020

De biologically oriented preparation technique

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2020
Auteur:
Jayand Soechitram
Belangrijke opmerkingen
Jayand Soechitram (ACTA, 1999) is mede-eigenaar van Tandheelkundig Centrum Contrast in Utrecht, Leidsche Rijn. Hij is NVOI-erkend tandarts-implantoloog en VTvO-erkend OK-geregistreerd tandarts voor orthodontie.

Samenvatting

Een restauratie in de esthetische zone is succesvol als deze geïntegreerd is met de buurelementen en de gingivale contour. Te vaak doet een donkere rand bij de outline van kroon of facing daaraan afbreuk. De BOPT is een reeds jaren bestaande en omschreven techniek waarmee we deze kunnen herstellen en die ons denkpatroon met betrekking tot de conventionele preparatietechnieken kan doen veranderen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2020

Tandartspraktijk 7/2020 Naar de uitgave

Column

Webinar

Heynick’s Hoek

De Pellagra-pandemie