Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Thema | Uitgave 2/2017

Geron 2/2017

De belangrijkste trends in de ontwikkeling van eHealth of digitale zorg

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2017
Auteur:
Dr. Nick Guldemond
Belangrijke opmerkingen
Over de auteur
Dr. Nick Guldemond is verbonden aan het Institute of Health Policy & Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Samenvatting

Internationaal staat Nederland hoog in de prestatielijsten ten aanzien van kwaliteit van zorg(www.healthpowerhouse.com). In het buitenland staat ons land bekend om zijn uitstekende zorgorganisatie, management, doelmatigheid en solidaire financieringsstelsel. Bovendien heeft Nederland een excellente digitale infrastructuur, wereldwijd het hoogste percentage digitaal vaardige ouderen, een stimulerend ondernemersklimaat en goede voorbeelden van publiek-private samenwerking. Men zou kunnen zeggen: Nederland heeft alle ingrediënten om koploper te zijn in het vormgeven van een toekomstbestendige zorg met een meerwaarde voor ouderen, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Geron 2/2017 Naar de uitgave

Wonen & mobiliteit

De seniorvriendelijke stad